Monday, December 1, 2008

2 Dec 2008

Lama betul tak tulis apa-apa kat sini. Since raya hari tu. Nak buat macam mana. Dah species malas nak tulis dairy, tapi gatal gak nak create benda alah ni.

Nak cakap apa ya? Nothing muchla I think. Just nak release tension sikit...
Bz nya.... cam tak cukup tangan rasanya. (Kononlah). Sebab this month little bit bz la compared last month. Cik Boss dah pass all job to me. Huhuhu. --Dah tak hensem dah Cik Bos tu... Kalau cam last month kan, hensem. Semua keje kita dia buat. HAHAHA.

Sorry Cik Bos. Memang anak buahmu ini spesies suka ambik kesempatan. Apapun, tima kasih atas tunjuk ajar cik bos... Even take time to understand. HAHAHA....(Almaklumlah, dolu2 kita tak de ambik third languange for bahasa NEPAL la Cik Bos. So, miscommunication. HEHEHE).

N, all readers, hmm... kasihannya tengok luahan kamu semua kat cbox. So sorry. Bukanlah tak nak sambung. Tapi, tak ada masalah pembaca yang saya kasihi semua. So, bersabarlah ya. Lagipun, menulis n mengarang semua benda meraban tu, just to fill masa yg terluang. So, bila keje dah melambak.... kena tolak tepilah kejap. SORRY SEMUA...

Apapun, saya sayang anda semua yang sudi baca, n paling penting, sudi beri komentar yang bernas. LOVE U ALL...
Selalulah tegur anything yang dirasakan patut ditegur.

Hmmm... Apa lagi ya? Nanti2lah sambung. Nak sambung buat keje lak ni. TENSION ni. Kih Kih Kih... But mesti maintain senyum. HAHAHA. KALAU X SENYUM NANTI LAGI TENSION!!! Tul x?


Berhenti dulu....
Sambung lagi soon. Bila? HEHEHE
BIAR KERAJINAN INI YANG TENTUKAN....

2 comments:

MaY_LiN said...

hahaha..
year ended..
cam besa la..
keroje pon melambak..
sume nak hbskan dlm taun ni gak..

^_^

Anonymous said...

sian nya kakak ku ni luah dlm dairy je???

heheh senyum awek muda lah akk ku sayang

hahahah///